FVEX Services
Voordelig per express verzenden met FVEX services!
FVEX Services

Op zoek naar een betrouwbare koerier?

Heeft u een pakket dat zo snel mogelijk van A naar B moet worden vervoerd? Of heeft u een zending waarvoor speciaal vervoer nodig is? Voor snelle en praktische oplossingen op het gebied van transport schakelt u een koerier in.

In de regio Utrecht en ook daarbuiten is FVEX Services de aangewezen koerier voor het vervoer van al uw producten en brieven.

Snelheid, gemak en service

Maakt u gebruik van de Global Express Diensten van FVEX Services dan geniet u van snelheid, gemak en vooral van uitgebreide service. Met de diensten van FVEX Services bent u ervan verzekerd dat uw zending op de afgesproken dag en tijdstip wordt bezorgd. Wij kunnen voor u pakketten, nationaal en internationaal ophalen en bezorgen, vandaag, morgen of op een ander afgesproken moment. Door gebruik te maken van de netwerken van marktleiders zoals TNT Express, DHL, UPS en FedEx is uw wereldwijde dekking gegarandeerd. In welke sector u ook actief bent (technologie, auto-industrie, detailhandel, consumentengoederen, gezondheidszorg), wij kunnen al uw logistieke taken uitvoeren.

Naast de flexibele verzend mogelijkheden heeft FVEX Services ook opslag- en ompakmogelijkheden. Handig voor uw webshop of overtollige voorraad! Op al onze diensten zijn de Algemene voorwaarden van dienstverlening van toepassing.

Contact

FVEX Services
Strijkviertel 25
3454 PH De Meern
Tel. 030 - 241 6595
E-mail: info@fvex.nl