Uw koerier uit Utrecht werkt ook internationaal

Heeft u een zending die naar het buitenland moet worden vervoerd? FVEX Services uit werkt eveneens buiten onze landsgrenzen. Door heel Europa en zelfs over heel de wereld kunt u gebruik maken van onze koeriersdiensten. Wij zijn uw internationaal koerier uit Utrecht!

Europe Distribution door uw koerier

Dankzij onze samenwerkingsverbanden met TNT Express, DHL, UPS en FedEx komen wij altijd tot de beste tarieven met uiteraard de allerbeste service. Hierin zijn bezorgtijd, afleverkwaliteit en prijs voor u tot één optimale dienst samengevoegd. Bij grote aantallen hanteren wij extra aantrekkelijke tarieven. Deze dienst is geschikt voor zowel colli- als palletzendingen. Als uw partner in Utrecht bieden wij een lage kostprijs met het hoge afleverpercentage van een koeriersdienst.

Contact

FVEX Services
Strijkviertel 25
3454 PH De Meern
Tel. 030 - 241 6595
E-mail: info@fvex.nl