Wij kunnen uw pakket bezorgen

Voor al uw pakket bezorging in Utrecht en in de omgeving van Utrecht bent u bij FVEX Services aan het juiste adres. Als koerier in Utrecht verzorgen wij al jarenlang uw regionale, nationale en internationale zendingen. Of het nu gaat om een grote partij pallets of één enkele brief die persoonlijk moet worden afgeleverd, wij bezorgen al uw producten op de juiste bestemming. Zonder omwegen, zonder pauzes en op het afgesproken tijdstip.

Service en kwaliteit bij het bezorgen van pakketten

Wij gaan bij het bezorgen van uw pakket een stap verder dan alleen het vervoeren van uw zending van A naar B. Voor al onze pakket bezorging geldt dat wij zoveel mogelijk maatwerk leveren en steeds de beste oplossing voor uw pakket bezorging zoeken. Bij ons koeriersbedrijf in Utrecht is alles mogelijk, uw uitdaging is ons werk!

Contact

FVEX Services
Strijkviertel 25
3454 PH De Meern
Tel. 030 - 241 6595
E-mail: info@fvex.nl